tiistai 7. elokuuta 2012

Punaisten kukkien aika

Syysleimut innostuivat kukkimaan eteläseinustalla mielestäni tavallista aikaisemmin, mutta mitenkähän lienee käynyt viime yön rankkasateessa, en ollut katsomassa.

Sunnuntaina kun istuin tässä aurinkovarjon alla näin vain punaisia kukkia. Syysleimut, daaliat ja jaloangervot.

8 kommenttia:

 1. Hieno näkymä, kyllä sitä kelpaa katsella :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuollaisessa puutarhassa kelpaakin istuskella :)

  VastaaPoista
 3. Hei Seija!
  Kiva kun löysit blogiini. Tännehän sitä tuli nyt muutettua, kun sattui se haaveri vuodatuksessa. Sinulla onkin jo niin hienoa täällä sivustolla, minulla menee aikaa uuden oppimiseen kauan, eikä ketään vieressä neuvomassa. Viime lokakuussa jäin leskeksi ja nyt elämää pitää mennä vain eteenpäin yksinään.

  Puutarhasi on yhtä ihana ja satumainen kuin ennekin. Oletko käynyt Ruusumuorin kesäkahvilan sivustoilla?

  VastaaPoista
 4. Otan osaa miehesi pois menon johdosta, sellaista se elämä on, sitä ei tiedä kumpi ennemmin lähtee ja toinen jää yksin. Kiva kun olet täällä. Minulla on myös täysin opettelua tämä blogi, eikä minullakaan ole ketään neuvomassa, kun mieheni ei ole tietokoneesta kiinnostunut ja nuorisokin on kauenpana. Olen kyllä täällä kysynyt paria asiaa kun en ole millään löytänyt, heti on vastaus tullut.
  En ollut käynyt Ruusumuorin kesäkahvilassa, mutta nyt kävin. Yllätyksekseni paikka olikin siellä päin. Täytyy pistäytyä ihan fyysisestikin kun siellä käy, mutta yleensä ei käydä kesällä.

  VastaaPoista