sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sataako aina sunnuntaina ja elomarkkinoilla ?

Tänään täällä puutarha-alueella on elomarkkinat, mutta nyt ei säänhaltija näytä suosivan meitä. MTV:n säätutka näyttää jopa rankkasadetta parhaimpaan markkina aikaan. Minunkin oli tarkoitus lähteä korujeni ja tämän neitokaisen ja muutaman muun hahmon kanssa markkinoille, mutta säälistä neitokaista ja muita kohtaan taidan jäädä mökille, ellei ilma kirkastu.
Tämän neitokaisen olen esitellyt Vuodatuksen "Villlapilviä taivaanrannalla" blogissani, mutta kuten tiedettyä sieltähän hävisi kaikki kuvat ja siksi jätin sen blogin ja esittelen nyt täällä joitakin vanhempiakin töitäni. 
Tämän hahmon tein alkuvuodesta. Siinä se nyt istuu mökin ikkunalaudalla lasikipon päällä ja on ihan tyytyväinen, jos en lähde sitä viemään markkinoille, se ei tykkää vesisateesta.

10 kommenttia:

 1. Harmi jos markkinat jäävät tyngiksi sään vuoksi :( Ei noita sinun hienoja töitäsi kyllä vesisateeseen voi viedä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopulta kuitenkin, kun vähän ennen alkua ei satanut, kipaisin minäkin kimpsuineni markkinoile. Sade kyllä ajoi pois ennen aikojaan.

   Poista
 2. Hauska neitokainen. En muista tuota aiemmin nähneenikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, kyllä se oli siellä toisessa blogissa.

   Poista
 3. Hauska tyyppi. Sade tosiaan vähän tänään haittasi, mekin avoimia puutarhoja tiirattiin sadekuurojen välillä ja Litukan siirtolapuutarhan kaikki jutut jäi katsomatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan myöhään tuo avoimetovet puutarha juttu oli, 2-3 viikkoa aikaisemmin olisi ollut enemmän kukkivia kukkia puutarhoissa, ainakin meillä. Joku ehdotti meidänkin alueelle avoimiaovia, mutta elomarkkinat oli sovittu jo keväällä.

   Poista
 4. No nyt minulta hävisi tuo kuva noista kommenteista ja lukijakuva. Miten sinä sait sen kuvan takaisin? Tiedosta kiitollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on Picasan verkkoalbumi, josta nuo diakuvat pyörii. Verkkoalbumissa on myös profiili ja siellä vaihdoin kuvan, se aiheutti, että kommenteista hävisi kuva. Poistin kuvan blogin profiilista ja muistaakseni myös verkkoalbumista, sitten laitoin kuvan uudestaan blogin profiliin koneen tiedostosta ja hokkus, pokkus siihen ne sitten vain ilmestyi. Nämä näyttää olevan henkimaailman hommia, mutta ilmeisesti täytyy olla sama kuva.

   Poista
 5. Harmi että oli huono sää. Toisekseen olin katsonut, että elomarkkinat oli jo 11.8. Kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä kuitenkin sinne menin kun ei silloin vielä satanut. Ihmisiä oli yllättävän paljon ja kauppakin kävi, mutta kahden aikoihin oli pakko pakata tavarat ja lähteä pois, pienemmille sateille levittelin muovia päälle.
   Oletkohan katsonut naapuripuutarhan markkinat, eli Itäkeskuksen kupaassa olevan. Me olemme seuraavassa kaupunkiin päin.

   Poista