torstai 23. elokuuta 2012

Rauhoittavat helmet

Minulle tämä korujen tekeminen on eräänlaista terapiaa, tässä mieli rauhoittuu ja kaikki muu, varsinkin ikävät asiat unohtuu, kun istun työpöytäni ääreen ja otan helmet esille. Tämä on myös vastapainoa puutarhatyölle. Keväällä kun en käteni takia voinut tehdä juuri mitään, eniten kaipasin näitä helmiä ja tätä näpertämistä, vaikka puutarhakin huusi apua. Puutarhassa sentään pystyin vasemmalla kädellä isoimmat rikkaruohot nyppimään.
Tarkoituksia ja syitäkin voi käden katkeamisella etsiä, mutta miten tarpeellista se on, on eri asia. Taas on ihanaa kun voi käyttää molempia käsiä ja tehdä asioita. 

6 kommenttia:

 1. Kauniita.... etenkin nuo ekat. Kyllä on nätit :)

  VastaaPoista
 2. Korusi ovat kyllä kauniita! Itsekin olen haaveillut korujen tekemisestä ja tarkoitus olisikin syksyllä kokeilla miten onnistuu. Materiaalia ainakin on mukavasti harrastukseen tarjolla. Tosin nettikaupoissa en ole vielä edes uskaltautunut käymään =)
  Nyt on pakko käydä kurkkaamassa tuolla Taitomaassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan ! Korujen tekeminen on kyllä hauskaa ja materiaalia löytyy vaikka mitä. Minä olen tilannut tarvikkeeni melkeinpä kokonaan nettikaupoista ja paketti on tullut hyvin nopeasti. Minun kokemukseni nettikaupoista ovat pelkästään myönteisiä.
   Tervetuloa Taitomaahan !

   Poista
 3. on niin kauniita koruja ja varsinkii toi sini valkoinen on kyllä min mieleen :)

  VastaaPoista