maanantai 25. toukokuuta 2015

Kottikärry puutarha ja särjetyt ruukut

Nyt tippuu ideoita Pinterestistä ja omasta päästäkin sitä vauhtia, että toteuttamaan ei ehdi kuin osan. Oli aivan pakko tehdä tämä kottikärry puutarha. Kärryt oli jo varattu ja kylvetty muuta tarkoitusta varten ja mies sanoi, että ensi kesänä teet sitten sen puutarhan, mutta ensi kesään on vuosi aikaa ja näillä kymmenillä ei ole aikaa odottaa. Kaikki ideat mitä tulee pitää toteuttaa juuri nyt. Joskus harmittaa kun ei minun nuoruudessa  ollut Pinterestiä tai tietokonetta yleensä, josta saa ideoita vaikka millä mitalla, nyt tuntuu, että aika tai voimat loppuu ennen kuin saan kaiken sen tehdyksi mitä haluaisi tehdä.
   
 Tässä on nyt ihan pienet taimet, mutta kyllähän ne pian kasvaa ja sitten on paremman näköinen. 
Menninkäisen mökki on nyt vähän korkeammalla ja pyysin miestäni tekemään pienet tikapuut tuohon polun päähän. Tähän asti on hänenkin huumorinsa kestänyt nämä hössytykset ihan hyvin.

Kun menninkäisen mökki siirtyi kottikärryyn, tilalle tuli tämä särjettyruukku hässäkkä.

19 kommenttia:

 1. Suloinen pieni puutarha. Ymmärrän hyvin, että piti päästä heti toteuttamaan. Laita uusia kuvia sitten, kun kasvit ovat kasvaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between, kyllä niitä kuvia varmaankin kesän mittaan tulee.

   Poista
 2. Voi miten kiva toteutus. Ideat pitää päästä aina heti toteuttamaan, muuten ne saattavat jäädä vain pelkiksi ideoiksi. Ainakin omalla kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tahtoo olla, olisinko ensi kesänä muistanut tätä ollenkaan.

   Poista
 3. upea menninkäisen puutarha! totta netti on tulvillaan mitä ihastuttavamipia ideoita. siksi olinkin hivenen pettynyt eilen Ugin kukkamessuilla Sonja Lumpeen esitykseen, hänen käyttämänsä esimerkit olivat jo kovin vanhoja ja paljon esillä olleita!
  ps täälkin sama juttu, isäntä välillä tuskailee, et ei ehdi omia töitään tekemään, kun huhuilen auttamaan omissa projekteissani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä löytyy niin ihania puutarhoja ja kun ne ovat jossakin lämpimämmissä maissa ne ovat niin runsaita ja ihania.

   Poista
 4. Voi vitsi miten ihanat<3
  ps. mulla on yksi rikkoontunut sininen ruukku, josko jotain samantapaista saisin aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ruukuni rikkkoutui liikaa, siitä olisi pitänyt saada pois kauniisti kaareva pala reunasta, mutta eipä se niin helppoa ollut. Jälkeenpäin sain kyllä ohjeita miten se olisi pitänyt rikkoa.

   Poista
 5. Kiva idea ja toteutus! Miniatyyripuutarhat ovat nyt huipputrendikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä oli radiossakin juttua, lähinnä puhuivat ruukkuun tehdystä, mutta vanhat kottikärryt ovat mielestäni tosi hyvät.

   Poista
 6. Pieni polku, kärryn mittainen....
  ihana asetelma.

  VastaaPoista
 7. Voi herttinen miten herttainen!

  VastaaPoista
 8. Ovatpa vallan ihanaisia, näissä silmä lepää:)

  VastaaPoista
 9. Todella hieno idea. Minullakin löytyy noita rikkinäisiä ruukkuja ja savitöitä... jotka ovat epäonnistuneita :D Tiedä sitten tekisikö kokeilun kotiin vai maalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea on kiva kokeilla ja siihen käy melkein mikä vaan vaatii vain kekseliäisyyttä. Minun kekseliäisyyteni ei kyllä kaikkeen riitä, mutta netti ja varsinkin Pinterest on oikea aarreaitta ideoiden suhteen.

   Poista