tiistai 2. helmikuuta 2016

Keramiikka lampetti

Pitkästä aikaa sain esiteltävää keramiikkaa valmiiksi. Melkein tuli sellainen kuin olin ajatellut, mutta vihreä väri ei onnistunut poltossa. Ei sitä paljon ollutkaan,  lehdissä vain vähän, mutta se muuttui lähinnä ruskeaksi. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän.


 Tuikku antaa kyllä tälle ihan kivasti elämää.18 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja tuli tuo niin paljon eloa!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis. Hienot värisävyt.

  VastaaPoista
 3. Olet oikea monitaituri. Ihana työ.

  VastaaPoista
 4. Wau, upea! Oot kyllä taitava. Tuikku tosiaan tuo eloa, näyttäisi melkein kuin siinä olisi valupata täynnä sulana hehkuvaa kultaa. Kultalampetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elieli! Se yllätti myös minut, miten se hehkuu (myös ihan livenä), vaikka tausta on ruskea, tuo rakeisuus oli hyvä idea.

   Poista
 5. On kyllä kaunis, varsinkin kun on tuikku. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiitos myös liittymisestä lukijakseni, minä olen vain nyt ollut laiska tämän blogin kanssa, tänne on tullut vain harvakseen jotakin. Kävin blogissasi ja tykkäsin siitä, paljon kivoja yksityiskohtia.

   Poista
 6. Onpa kaunis! Ihana seinällä ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yleensähän ihmiset tekee työväenopistolla erilaisia kippoja, mutta niitä on muutenkin kertynyt liikaa, joten olen yrittänyt keksiä jotakin muuta.

   Poista