perjantai 23. toukokuuta 2014

Omenapuut kukkii

Tänä keväänä on omenapuissa kukkia aika paljon, pölyttäjiäkin näytti olevan muutamia.Tämä on aika nuori puu ja koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin paljon kukkia. Toivottavasti tähän tulee omenia, ovat tosi hyviä.


Patjarikko ja ristikki ovat nyt kukassa.
,

Tämä hyvin vanha puu tuottaa aina omenia, toisinaan paljon ja toisinaan  vähemmän, nyt on nuppuja aika paljon, eivät ole vielä täysin auki.

4 kommenttia:

 1. Voi kun romanttinen tunnelma. Tänä vuonna näyttää kukinta olevan kaikkialla tosi runsasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli, toivottavasti kaikille omenoille on käyttöä syksyllä.

   Poista
 2. Meilläkin jo omppupuun kukat aukeamassa. Rankkasade hiukan rökitti kukkasia, mutta toivottavasti eivä menneet pilalle. Pari mettistä niisä vaan tänäänkin pörräsi. Pölyyttäjät ovat kadoksissa, mistä johtunee.
  Toivottavasti silmäleikkauksesi onnistuu hyvin. Kauniita kesäpäiviä sinulle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on joskus käynyt niin, että on tullut sade ja tuuli juuri kun kukat on auenneet, siitä huolimatta on tullut omenia. Jos vain pörriäiset ehtii ensin sato on pelastettu.
   Silmäleikkaus onnistui hyvin, vaikka sitä kovasti pelkäsin kun oli aikaisempi vamma ja leikkaus alla. Nyt näen ilman laseja siten, että pärjäisin näinkin, mutta lähilasit kuitenkin hankin. Minulla on ollut voimakkaat lasit ihan lapsesta saakka ja nyt on aika outoa nähdä ilman niitä.

   Poista