maanantai 19. marraskuuta 2012

Huovutetut tontutTontut on kovasti jo liikkeellä. Nyt syntyi hyvin edellisen näköinen tonttu, taitaa olla velipoika.


Neulahuovutuksella tämänkin tein. Nämä  lähtee viikonlopun myyjäisiin kaverikseni myymään koruja.

24 kommenttia:

 1. Sievät sisarukset :)

  Onnea korunmyyntiin.

  VastaaPoista
 2. Sii-iiis niin ihanat tonttusisarukset :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten lutusia! Olet saanut ihanan vähän kuin joulusta hurmioituneen ilmeen tontuillesi! Kyllä niitä kattelee, ihan silmästä silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tekeminen on sellaista silmästä silmään katsomista. Olenkin sanonut, että kun saan niille silmät, ne alkaa elämään ja sitten vain täytyy katsoa silmiin ja löytää se muu ilme, se on hyvin pienestä kiinni.

   Poista
 4. Nämä tonttusi ovat sitten ilmeikkäitä. Miten ihmeessä raaskit niistä edes luopua? Kaikista ei varmaan haluakaan luopua, joku jää omaa joulua ilahduttamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne ovat vähän kuin lapsia, eihän niitä liukuhihnalta tule, eikä niistä ihan kevyesti luovu, mutta kaikkia ei voi säilyttääkkään. Muutama lempilapsi minulla on joista en luovu. Sinä, taiteilijana tiedät, millaista on luopua maalauksesta, nämä kuuluvat samaan kategoriaan.

   Poista
  2. Ilmiselvästi on velipoika kyseessä sanoisin kuin kaksi marjaa, vaan ei joka mättähällä kasvakkaan. Olet sinä taitava kaikessa mitä sitten ikinä aikaan saatkaan ja sitä sanovat myös nämä rakkaat tonttusetkin sinulle ja meille.
   Voin vain kuvitella kuinka myyjäisissä korusi ihailijat hurmoituneena tottakai hypistelevät kauniita korujasi, mutta että pilke silmäkulmissaan ja hymyssä suin ihastelevat veikeitä tonttusia!

   Poista
  3. Kiitos Sirkka! Otan tontut tosiaan katseenvangitsijaksi, mutta tottakai nekin ovat myös myytävänä. Ehkä kuitenkin tontut myy ja minä vain rahastan, saan sitten syyttää tonttuja, jos kauppa ei käy:)

   Poista
 5. Taitavasti tehdyt ja ilmeikkään näköiset tontut! Kiinnostava blogi sinulla!

  VastaaPoista
 6. Suloisia ja ihanan ilmekkäitä tonttuja. Taidokasta!

  VastaaPoista
 7. Ihanat tonttuset. Milloinkahan saisin omat villani ja huovutusneulani käyttöön. Aina sitä ajattelee, että ensi vuonna aloitan joulujuttuni ajoissa.. Kuitenkin se aika vaan kuluu muissa touhuissa. Onnea myyjäisiin.

  VastaaPoista
 8. Ovat kyllä niin ihania.. molemmat tontut:-)
  Seija.. kuvia voi ohentaa kuvankäsitelyohjelmalla esim. FastStone Image viewer 4,6.
  Sen voi ladata ilmaseksi netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Minäkin olin ihan ihmeissäni miksi kuvatila loppuu, kun en ole kunnolla alkuunpäässyt. Lasketaankohan ne yhteen kuvatilaan jos on kaksi blogia, vai onko molempiin oma määränsä? Vuodatuksessa kuvat kai pieneni automaattisesti, mutta täällä ei kai ja minulla on isoja kuvia, voi mahdoton mitenkähän tästä selviän. En ole löytänyt bloggerilta mitään ohjetta suomeksi tähän kuva juttuun. Kokeilen jos osaan ladata ja käyttää tuota ohjelmaa.

   Poista
 9. Tulin myös ihastelemaan persoonallisia kauniita tonttujasi.
  Tonttujen kuukausi alkoi...
  Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
 10. Nämä sun tontut ovat todella ihastuttavia ja persoonallisia. Jotenkin noissa tonttujen kasvoissa on "mersätonttumaisia" piirteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merike !
   Kyllä ne varmaan on sukua toisilleen, joulutontut ja metsätontut:) Tarkoitus olisi tehdä joku metsätonttu, saa nähdä onko se samannäköinen. Koskaan ei tiedä minkä näköinen syntyy, mutta ne on kyllä tähän asti olleet hyvin rauhallisia ja iloisia, ilkeitä tai muuten rähjä tonttuja ei vielä ole syntynyt.

   Poista