lauantai 2. maaliskuuta 2013

Terveisiä Kädentaitomessuilta

Terveisiä Kädentaitomessuilta


Tänään rynnistimme ystäväni kanssa ensimmäisten joukossa Helsingin Kädentaitomessuille. Aikamoinen tungos oli ja 2 tuntia meni yhdessä hujauksessa. Katsottavaa oli laidasta laitaan, monenlaista ihanaa tavaraa. Helmikaupoissa oli toinen toistaan ihanampia helmiä ja ne meinasi sokaista aivan täysin, niin ihania helmiä siellä oli. Tällainen kasa sieltä mukaan lähti.

11 kommenttia:

 1. Kauniita helmiä ja nuo värit ovat minunkin mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tuli nyt ruskean ja lilan sävyisiä helmiä. Iso lila on akaatti, vaaleammat lilat ametisteja, ruskeat tiikerinsilmiä ja akaatteja. Sitten siellä on pieniä kristalleja ja simpukka helmiä. Sieltähän olisi voinut ostaa vaikka mitä, mutta sain hillittyä itseni.

   Poista
 2. Kiitos terveisistä, mukavaa että pääsit sinne paikanpäälle :) Ja hienoja löytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva päivä oli ja kyllähän sieltä saa ideoita.

   Poista
 3. Kivoja löytöjä Sinulla. Tääläkin päin on kädentaito messut. Huomenna meen, jos löytyisi jotakin kivaa.
  Mukavaa maaliskuun alkua:)

  VastaaPoista
 4. Upeita helmiä. Mitähän kaikkea hienoa noista tuleekaan taitavissa käsissäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä ole ehtinyt näistä helmistä tehdä kuin yhdestä korusetin, mutta saa nähdä mitä niistä tulee.

   Poista
 5. Kädentaitomessut vilahtivat ohitse, vaikka olin siellä neljä päivää (pitkä viikonloppu). Kahden siirtolapuutarhan ohi mennessäni, muistaakseni matkalla Itä-Hakkilaan ja Kontulaan, ajattelin, että onkohan sinun puutarhasi siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet mennyt metrolla Kontulaan, silloin olet mennyt meidän alueen ohi. Siinähän se pieni muumulaakso metrosta katsottuna vilahtaa ohitse. Kerran eräs tuttuni kertoi kun hän oli ollut metrossa ja kaksi nuorta naista oli jutella pälättäneet kovaäänisesti ja äkkiä toinen oli kiljaissut "katso mikä muumilaakso". Silloin oli talvi, kova pakkanen ja puu huurussa, se näyttää silloin kyllä tosi ihanalta muumilaaksolta. Ennen kuin meillä oli se mökki, kuljin metrolla usein siitä ohi ja ihailin aina niitä kukkivia omenapuita, nyt ihailen edelleen, mutta ihan ruohonjuuri tasolta.

   Poista
  2. Joo Kontulaan mentiin metrolla. Maalaiset (kolme sisarta), kun reissaa, niin mentiin Vuosaareen asti ja metron vaihto ja takaisin Itä-keskukseen ja sieltä taas bussilla, jos nyt oikein muistan.
   Se puutarhamaisema oli tosi ihanan näköinen ja silloin ajattelin, että onkohan puutarhasi siellä.

   Poista