maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kevätmyyjäisissä

Aika sekaiselta tuo pöytä näyttää, ainakin näin kuvassa. Olin lauantaina Helsingin Karjala-talolla  myyjäisissä. Päivä meni kuin siivillä, vaikka kauppa ei kovin hyvin käynytkään. Ulkona oli todella kaunis ja lämmin ilma ja sehän tietenkin aiheutti sen, että asiakkaita ei juurikaan ollut, ja silloin piti myyjien vain ostaa toisiltaan Ihan hauska päivä silti, naapuri pöydissäkin oli kivoja myyjijä. Enkä minäkään yksin ollut kuten kuvasta näkyy, minulla oli tällainen oranssitukkainen kaveri myymässä.  

6 kommenttia:

 1. Vautsi mikä hieno myyntipöytä ja kerrassaan mainion näköinen apulainen.

  VastaaPoista
 2. Näyttää värikkään herkulliselta. Ostaisin kaikki. :)

  VastaaPoista
 3. hei sullahan olikin komea kaveri! ihastuttava myyntipöytäsi kyl oli, keräsi varmasti katseita ainakin. miehen tädinporukat olivat käyneet myyjäisissä, harmi kun en hoksannut sinun olevan myös siellä myymässä, olisin voinut hieman vinkata heille.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinulla on pöytä täynnä kaikenlaisia ihanuuksia. Olisi kai pitänyt mennä meren jäälle myymään, kun siellä kuulemani mukaan oli puoli Helsinkiä :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä "kaverin" kelpaa näin kauniita koruja myydä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, Myyjäiset on ihan hauskoja, odotan innolla seuraavia, eikä se myyntikään siinä niin tärkeää ole, kunhan on mukana.

  VastaaPoista