sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Hyrskynmyrskyn

 Viime keskiviikkoaamuna ilmestyi  pihallemme pieni kaivinkone. Tarkoitus oli poistaa pintakerrosta paikoista, johon tulee istutuksia.Tuli tosi hurjan näköistä jälkeä. En  olisi uskonut, että pihalle tulee noin paljon turppaita.
  

 Pihassa on paikka, johon jäi lumen sulattua vesi lillumaan pitkäksi aikaa ja se kaipaa maan nostamista. Halusimme täyttää notkelma kohdan noilla turpppailla ja siksi niitä ei viety pihalta pois.


Kyllä tässä aika kova homma on saada tästä jotakin kaunista. Nyt on neljänä päivänä tehty mitä on jaksettu ja aika paljon on saatu jo aikaiseksi. Tätä ei ole kuitenkaan tarkoitus saada hetkessä valmiiksi, täytyy tehdä jaksamisen mukaan. 
Ensimmäisenä päivänä sain jo selkäni kipeäksi ja sitten täytyi helpottaa. Innostuksissamme ostimme kuitenkin jo muutamia taimia ja ne täytyi istuttaa. Nyt siellä on turppaiden keskellä jo kolme uutta marjapensasta ja omena- ja kirsikkapuu. 


Tänään, vappuaattona tulikin sitten pakollinen vapaapäivä  ja hyvä niin. Huomenna on sitten taas kesä, ehkä +10 astetta ja se on oikein hyvä pihatyöpäivä, voisiko vapun paremmin viettää :)  
Toivottavasti seuraavat kuvat ovat hiukan kauniimpia.

Hauskaa Vappua!