tiistai 29. lokakuuta 2013

Aventuriini korukivi


 Tässä on aventuriini ja ametisti korukiviä

 Aventuriinit ja hiottuja pieniä lasihelmiä.

Kissansilmähelmiä- ja tähtiä. 

8 kommenttia:

 1. Korusi ovat kyllä uskomattoman kauniita. Omistatko kuvakallerian koruistasi ostoa ajatellen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko!
   Osa koruistani on myynnissä Täällä http://www.taitomaa.fi/shop/Seija Voit kysyä myös täällä blogissa olevista koruista.Tuolla facebook sivulla, jonka merkki on sivupalkissa on myös koruja. Jos joku kiinnostaa, keskustellaan s-postilla seijanneli@gmail.com siinä voin lähettää tarkempia tietoja ja kuvia..

   Poista
 2. Vielä kysyisin korvakoruistasi ovatko metalliosat allergiselle sopivia? Itse siedän vain kultaa ja nikkelittömiä koruja. Samoin käyvät korkealuokkainen titaani ja niobium.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kysymyksestäsi.
  Kaikki tarvikekaupat, joista olen korutarvikkeita ostanut, ovat ilmoittaneet korunosien olevan nikkelittömiä. Minä käytän korvakoruihin hopea, hopeoituja, korumetalli ja ruostumatonteräs koukkuja. Jokaiseen koruun voi valita mikä näistä sopii.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta Seija. Minkä hintaiset olisivat nuo toisen kuvasi vihrekiviset korvikset teräskoukuilla. Vielä voitko tehdä samanlaiset korut, mutta eri värisillä kivillä? Joulua silmälläpitäen.

  VastaaPoista
 5. Laitoin ne juuri eilen Taitomaahan ja sinne laitoin hinnaksi 8 €, niissä on teräskoukut. Korujen koko pituus on 6 cm. Kyllä voin tehdä myös toiset, Minulla olisi esim.punaisia marmori helmiä. Mitä väriä ajattelit?
  Vastaa minulle s-postiini seijanneli@gmail.com jatketaan siellä.
  Varaan sinulle ne vihreät, otan siis pois ne Taitomaasta.

  VastaaPoista
 6. Oiii, kuka Seija lienetkään, niin sulla on ihana mielnkiintoinen blogi. Minä kyllä asetun tänne seurailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Tervetuloa seurailemaan, toivottavasti saisin tämän blogin hiukan piristymään, viime aikoina täällä on ollut aika hiljaista, kuvia vain olen laitellut.

   Poista