perjantai 9. marraskuuta 2012

Portaat

Eräässä kuvataide blogissa oli haasteena portaat. Muistin, että minulla on valmiina portaat, jota en vielä tässä blogissa ole esitellyt. Ajattelin osallistua tuohon haasteeseen, mutta se olikin jo sulkeutunut, siksipä esittelenkin tämän tässä nyt vain ilman haasteita.

Olen maalannut tämän öljyväreillä jo vuonna 2008 ja tämän koko on noin 40x55.
Uusia maalauksia ei minulta nyt ole tullutkaan, jostain syystä en saa maalaamiseen mitään ispiraatiota.

18 kommenttia:

 1. Mahtavan värikä taulu.
  Sinulta onnistuu näköjään millainen maalaus ja työ tuosta vaan.
  IHAILUNI !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Anneli, ei minulta kaikki onnistu tuosta vaan. Tämänkin olen maalannut jo aikoja sitten, eli kaikki maalaukset jotka olen tässä esitellyt ovat vanhempia, Vain tuo mandala on uusi, enkä laske sitä maalaukseksi. Kiitos kommentistasi, on tosi ihanaa kun jaksat kommentoida, kun näitä kommentteja ei minulle näytä kovinkaan satelevan, vaikka kävijöitä on aika paljon. Kyllä asia vain niin on, että kommenteista sen huomaa mistä tykätään ja nämä mun työni ei ole niin tykättyjä. Olisihan se ihanaa, jos saisin vaikka murto-osan sinulle tulevista kommenteista :) Kyllä suosio ja osaaminen kulkevat käsikädessä, joten keltähän ne kaikki onnistuu tuosta vaan??

   Poista
 2. Tosi kaunista valon leikkiä portaillasi:)

  VastaaPoista
 3. Linkitin blogisi ilman lupaasi, onko ok. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai on OK, kiitos mielenkiinnosta.

   Poista
  2. Näitä portaita katselisin vaikka kuinka ja kauan on ne niin mielenkiitoisen näköiset ja kuin sateenkaaren värit osuisivat portaisiin.
   Taitavasti maalattu mielenkiintoinen hyvä työ.
   Inspiraatio on silloin tällöin kadoksiss itse kultakin, mutta kyllä se siitä sitten taas palaa.

   Poista
  3. Kiitos Sirkka ! Aion kyllä tuon inspiraation palauttaa, nyt vain on ollut niin paljon muuta.

   Poista
 4. Todella kaunis taulu.
  Tykkään väreistä.

  VastaaPoista
 5. Aina näitä maalauksiasi jaksaa katsella ja joka kerta löytyy uusi vivahde niistä, vaikka olehan näitä jo ihaillut useamman vuoden :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Selma, tämäkin taisi olla jo siellä ensimmäisessä blogissa. uusia pitäisi saada, ettei tarvitse näitä vanhoja näytellä :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on hieno maalaus! Kuvaa hyvin ihmisen pyrkimyksiä, miten aina yritämme kiivetä jonnekin, vaikka portaitten yläpäätä emme näe, emmekä ehdi tarkistaa, jatkuvatko ne. Ja usein toiset portaat jatkuvat toisina portaina.
  Hienot värit ja symboliikka.

  Maalaaminen on kumma juttu. Minullakin se on ollut paketissa pitkän aikaa, osin allergian takia, mutta osin myös siksi, että nyt ei ole sen aika. Nyt on kiva kuvata ja tehdä mandaloita ja sitten olen innostunut kirjoittamisesta. Kaikkeen ei riitä aika. Mutta onneksi olen vapaa työelämästä niskani takia ja nyt voin tehdä juuri sitä mitä haluan. No, onhan noita mammoja, jotka tarvitsevat apua, joten en ihan taivaan lintu sentään ole, mutta tällä harrastuspuolella saan valita.
  Hyvää päivän jatkoa, terveisin Uuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hienosta kirjoituksesta ja tervetuloa lukijakseni, kiva saada uusia ystäviä.
   Aika ei tosiaankaan riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä ja jostakin täytyy tinkiä ja nyt se on maalaaminen, mutta mandala kiva. Siinä ajatukset lepää.

   Poista
 8. Maalaaminen on kumma juttu. Kuluu pitkät ajat ettei mitään ja sitten pam... ja kaikki muu jää. Olen kerran osallistunut kirjoituskilpailuun elämäni portaat ja se tästä tuli niin vahvasti mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen aikoinaan nimennyt tämän maalauksen elämän portaisi. Nuo portaat on kuin elämä, joskun kaikki onnistuu ja voi astella tukevia portaita ylös. Joskus taas on vain huojuvat tikkaat ja nekin voi katketa kesken matkan.

   Poista
 9. U p e a taulu.. ja aivan ihanan sävyinen. Tekis niin mieli lähteä kulkemaan noita portaita jotka alkavat oikeasta alakulmasta ja kaartuvat keskustaa kohti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne portaat ovatkin tukevt ja eivät ole liian jyrkät, ihan turvallisesti voit astua niille.

   Poista
 10. Ihana taulu taas kerran!
  Kävisitkö valitsemassa palkintosi ja jätä siitä merkki kommentteihini, kiitos! :)

  VastaaPoista