torstai 25. lokakuuta 2012

Ajatuksissa joulu

Tätä korua suunnittelin kauan, tuon vaaleanpunaisen kalkkiturkoosin kanssa ei tuntunut sopivan mikään, en halunnut tästä liian imelää. Sitten kokeilin tuota suklaajaspista ja se sopi mielestäni hyvin. Ruskean, vaaleanpunaisen, luonnonvalkoisen ja beigen kanssa tämä koru sopii mielestäni oikein hyvin. Kauniin lukon voi myös kääntää sivulle. Koru on 58cm pitkä. 
 Tästä korusta tuli minulle mieleinen, tuo turkoosi / ruskea helmi on pitsiakaatti. Se on tarpeeksi arkisen näköinen käytettäväksi milloin vaan. Idea, miksi laitoin pieniä helmiä niskan taakse on se, että siten sen saa kevyemmäksi. Isot helmet ovat yleensäkin aika painavia. Tämä on riipuskoru jonka pituus on 74cm+riipus.
Tässä on hyvin karkeasti hiottuja fluoriitteja. Jokainen fluoriitti on erilainen, siksi pidänkin tämän ihan itselläni.
 Ruskean ystävälle tämä voisi olla ihan tyylikäs koru. Isoin helmi on suklaajaspis, muut helmet ovat lasia. Korunpituus 66cm.
 Samoja helmiä on tässä rannekorussa, tuon kuultavan lasihelmen väri näkyy tässä hyvin.
 Tässä on punainen akaatti. Akaatti taittuu hiukan ruskeaan ja vaihtelee jonkin verran valon mukaan. Tämä on myös riipuskoru ja pituus 80cm+riipus.
Tässä on myös akaatteja ja lisänä makeanvedenhelmiä ja isot helmet ovat helmiäislasihelmiä. Hyvä pikkujoulukoru avaran kaula-aukon kanssa. Kaunis hopeoitulukko on jo itsessään koru. Korun pituus on 50cm.

 Edelliseen sopiva rannekoru, valkoiset helmet ovat helmiäislasihelmiä.
 Jaspis grey zebra on tuo ovaalin muotoinen hyvin hiottu sileä helmi. Lisäksi tässä on makeanvedenhelmiä ja mustia lasihelmiä, sekä mustia taivutettuja metalliputkia. Pituus 80cm+riipus. Jos minä käyttäsin mustaa vaatetta pitäisin tämän itse.
 Samat helmet rannekorussa
  Tämän korun aloitus lähti noista pyöreistä kirjavista cloisonne helmistä ja niille yritin löytää sopivat kaverit ja siihen tuli sitten tummansiniset lapis lazulit, valkoiset jadet ja turkoosit särölasihelmet. Tämä koru sopii mielestäni hyvin tummansinisen neuleen kanssa. Korun pituus on 60cm
 Tässä on ametisteja ja ruusukvartseja, sekä fasettihiottuja kiittäviä lasihelmiä. korun pituus 80cm+riipus.
 Lasihelmen kiilto näkyy tässä kuvassa hyvin, ovaalit ovat ruusukvartseja.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki. Mutta tuo eka, pitkän suunnittelun tulos aivan huippu kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita koruja ja kauneimman valitsit itsellesi :)

  VastaaPoista
 3. Upeita koruja taas vaikka kuinka monta. Minun helmet lepäilevät vaan aarrearkussa. Onneksi ne eivät pilaannu :)
  Meillä on jo lunta ja jouluisia ajatuksia herää päivä päivältä yhä enemmän, vaikka joulua vietänkin hyvin vaatimattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Meillä ei vielä ole lunta, mutta pakkasta on jo luvassa. Ei tässä joulusta vielä kovinkaan paljon tietoa ole, ei sillä sellaista merkitystä ole kuin nuorempana.

   Poista
 4. Kauniita koruja, mun lemppari on se mustasävyinen koska käytän paljon mustaa :)

  VastaaPoista
 5. Harmonisia sommitelmia, oikein kauniita koruja olet tehnyt.

  VastaaPoista