sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Selviytyminen antoi voimaaMuutama sananen noista aikaisemmin esittelemistäni isoista huovutetuista hahmoista. Monessa kommentissa ihmeteltiin hahmojen kokoa ja suuritöisyyttä.
Elämäntilanteeni oli edellisenä keväänä hyvin toivoton. Mieheni oli sairastunut vakavasti ja silloin ei kiinnostanut mikään, ei varsinkaan käsityöt. Sisareni oli tehnyt huovutetun hahmon ja houkutteli hieman minuakin siihen, mutta silloin se ei kiinnostanut yhtään. 
Muutaman viikon kuluttua, kun mieheni sairaus alkoi helpottamaan ja paranemista alkoi tapahtumaan huomattavasti, aloin kiinostumaan ja innostuin hankkimaan ohjeen ja silloin tein nuo isot nuket. 
Haluan vain sanoa miten suuri merkitys mielialalla on tekemiseen. Usko elämän jatkuvuuteen, se antoi voimaa tehdä jotain sellaista, jota en koskaan aikaisemmin ollut kuvitellut tekeväni.
Mieheni parani täysin ja sairaus on pysynyt poissa.  

4 kommenttia:

 1. Tuohon uskon minäkin !
  Ja kyllä käsityöt on sellaista terapiaa, ettei paremmasta väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mielialalla on merkitystä tekemiseen ja tekemisellä mielialaan, toimii kumminkin päin.

   Poista
 2. Huovutetut hahmosi ovat kyllä upeita! On tosi hienoa kuulla, että miehesi parani ja että elämä on taas hyvissä uomissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Geranium ! Kyllä se pysäytti, mutta elämän arvostus kasvoi ja siihen kuuluu huolehtia itsestään ja tehdä sitä mitä haluaa. Meillä kummallakin on nyt sellainen harrastus, jossa voi toteuttaa itseään ja olla myös hyödyksi.

   Poista