maanantai 17. syyskuuta 2012

Kivihelmiä

Viikko sitten kävin kädentaitomessuilla ja sieltä tarttui mukaan erilaisia helmiä. Pääasiassa aitoja kivihelmiä. Kyllä kivihelmi on ihan erituntuinen kuin lasihelmi. Lasihelmet saattavat olla loistavampia, mutta kivi tuntuu luonnollisemmalta ja elävämmältä.  
Tämä koru on ametistia, siinä värit vaihtelee valon mukaan, riippuen siitä, mitä vasten se on. Välillä se näyttää läpikuultavalta, mutta sitten aivan kiveltä. Minä tykkäsin näistä epämääräsen mallisista ja erivärisistä isoista helmistä, koska ne tuntuivat niin eläviltä. 
Tein näistä kokonaisen korusetin.

8 kommenttia:

 1. Upea koru, kuten kaikki tekemäsi. Kivimessuilla olis kivaa käydä joskus, mutta helposti sieltä tarttuisi aikamoinen kasa kotiin tuotavia juttuja. Epämääräisissä muodoissa on oma viehätyksensä, tykkään kyllä niistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on mitä kerrot olen samaa mieltä kanssasi. Sinulla on mahtavat kädentaidot kuten nytkin kuvassa oleva korusetti, jonka olet tehnyt. Hienot sävyt!
   Onnittelut!

   Poista
  2. Vastaus Selmalle
   Kiitos Selma! Kyllä kaikenlaiset helmet houkuttaa ostamaan ja sittenhän niistä täytyy tehdä koruja vaikka ei tarvitsisikaan.

   Poista
  3. Vastaus Sirkalle
   Tervetuloa lukijakseni! Kiitos! Olen jo eläkkeellä ja minulla on aikaa tehdä kaikenlaista.

   Poista
 2. Juuri tuo epämääräisyys tekee niistä kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin tykkään ja olenkin nyt ihastunut tuollaisiin helmiin.

   Poista