perjantai 14. syyskuuta 2012

Maalaus

Vuodatuksen blogissa olen esitellyt maalauksiani, mutta sieltä kuvat hävisivät. Uusia maalauksia ei nyt ole tullut, uudet tuulet on vallanneet alaa niin paljon, että se on jäänyt toistaiseksi.
En viitsi alkaa maalaamaan vain maalaamisen vuoksi, siihen tarvitaan inspiraatio ja selvä väläys ja idea. Tiedän kuitenkin, että vielä tulee senkin aika. 
Tulen esittelemään muutamia aikaisemmin maalaamiani tauluja, joihin olen sen idean ja "väläyksen" saanut ja siksi olen myös itse niihin tyytyväinen.


Tämän koko on  35x80  ja olen maalannut sen 2010. Olen rajannut tästä kuvasta oikeat kehykset pois, koska kuvaa on todella vaikea saada täysin suoraan. Kuvan kehykset ovat täysin virtuaaliset, eli tehty Picasalla. 
  
Tämä maalaus riippuu nyt, oikeissa kehyksissä, kotini seinällä.
 

8 kommenttia:

 1. Kaunis maalaus. Olet oikea monitaituri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko ! Maalaus on ollut pääasiallinen harrastukseni yli 30 vuotta, mutta nyt viime aikoina olen hurahtanut kaikkeen muuhun. Kun on eläkkeellä sitä luulee, että aikaa on rajattomasti ja siksi innostuu melkein kaikesta.

   Poista
 2. Tosi kauniisti valot ja varjot tulevat esille ihanan utuisista väreistä!

  VastaaPoista
 3. Taulusi on kiinnostava, sitä tekee mieli katsella pidempäänkin. Hyvä sommittelu ja värimaailma!

  VastaaPoista
 4. Olet saanut vangittua jotain oleellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut vähän sellainen vika, että maalaan liian paljon, mutta tässä sain pidettyä itseni kurissa ja maalasin vain muutaman kukan.

   Poista