lauantai 11. elokuuta 2018

Kesän tapahtumia

Hei pitkästä aikaa. kesä on mennyt huomaamatta. On tapahtunut paljon iloisia asioita, mutta myös surullisia.
Kesä on ollut liian kuuma ja kasvit ovat kärsineet, vaikka olen kastellut paljon. Daaliat ei kuvaamista siedä, ne ovat tosi surkean näköisiä kuivuneine kukkineen. Kuivuus on vaivannut myös muita kasveja ja ei ole ollut kovinkaan suurta innostusta jaella näitä kuvia.
Minusta tuntuu, että en osaa kuvata tällä uudella pihalla, täällä on liikaa avaruutta. 
Tässä kuitenkin muutama pihakuva kesän ajalta.   


Doro kukki kyllä ihan mukavasti ollakseen noin pieni.


Kumpareessa kasvit ovat kasvaneet ihan kiitettävästi ja vuorenkilvet kukkivat hyvin. Alkukesästä ei vielä kuivuus ja paahde niitä kiusanneet.


 Kärhöt alkoivat tässä nousemaan.


Samettikukat viihtyivät hyvin koko kesän, auringosta ja paahteesta huolimatta.


Tässä kuvassa ruukkukukat vielä kukoistavat, mutta nyt ne ovat aika surkean näköiset. Ne ovat saaneet koko kesän kuumaa auringon paistetta ja kukkia ei niissä nyt juurikaan ole pelakuiden kukat ehtivät kuivua ennen kuin ne kokonaan aukesi. Kastelu ei auttanut, saa nähdä elpyvätkö ne vielä kun ilmat viilenee.


Perennapenkit vaativat syksyllä muokkausta. En osannut arvioida oikeita paikkoja kukille, kun oli niin pieniä taimia.


Kärhöt kukkivat ihan mukavasti. Tässä pylväässä on neljä erilaista kärhöä, osa jäi hyvin pieni kukkaiseksi, mutta tämä lila kukkii hyvin. En uskaltanut ostaa isokukkaisia, osti viinikärhöjä, ne kun kestävät paremmin.
    


Tässä vähän aamutunnelmaa.


Syysleimu




Iltatunnelmaa



Päivänlilja

Kiitos kaikille Teille jotka olette käyneet blogissani, lukeneet ja kommentoineet tätä. Nyt minulla on ongelma kommentoida Teidän ja omaa blogiani, en myöskään saa vastatuksi. 
Älkää siis loukkaatuko kun en vastaa tai kommentoi kenellekään. Toistaiseksi en laita tänne mitään, yritän saada apua ongelmaan, itse en osaa.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti