keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Syksy on tullut

Tänään ilmestyi outo vakoilmiö sateen väliin. Aurinko paistoi ja juoksin hakemaan kameraa ja kuinka ollakkaan siellähän oli myös sateenkaari. Tätä iloa ei kauan kestänyt, se oli vain minuutteja ja taas satoi tosin yhtä aikaa auringon kanssa. 




                        Ihanaa kun voi laittaa näitä syyskukkia




Näiden kahden salavan lehdet tekevät paksun maton ja niitä tänään haravoin.
 Lisäksi koivut vieressä pudottaa lehtensä meidän pihalle vaikka ovatkin aidan takana. Onneksi ei ole vaahteroita, niiden lehdet kun ovat huonoja kompostoitumaan. 

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva nähdä auringon kultaamia kauniita kuvia. Täällä meillä kun on satanut monta päivää lähes jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satanut on meilläkin, osa pihasta litisee vedestä, niin on märkää. Tänään ei satanut kuin vähän, sain haravoitua lehtiä. Tuon sateenkaaren jälkeen alkoi heti satamaan.

   Poista
 2. Satanut on täälläkin ja meillä on kaksi isoa vaahteraa mökin pihassa. Toinen saa lähteä keväällä.Se on aika lähellä uutta osaa. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahterassa on kaunis syysväritys, mutta lehdet ovat kovia. Hyvää loppuviikkos Sinulle myös!

   Poista
 3. beautiful rainbow and autumn. I love these kraut and Erika

  VastaaPoista
 4. Sateenkaari pilkahti meilläkin perjantaina, tuli ihana olo! Onpa sinulla kauniit syysistutukset, koristekaali on näyttävä asetelmassasi! Kurkistelin aiempiin postauksiisikin, olipa kaunis, siisti pihapiiri! Jäinpä lukijaksesi! mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. hieno kuva! sadetta on tosiaan piisannut tällekin kolkalle, onneksi nyt muutama poutapäivä, pääsin pihapuuhin ja mikä vielä tärkeämpää naapurin isäntä pääsi vihdoinkin puimaan rapsinsa, illan pimentyessä puimurin valot edelleen vilkkuvat pellolla.

  VastaaPoista