keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kukkivia kukkia

Tervetuloa uudet lukijat!

Tämä kesä on mennyt aika vähillä kukilla, mutta jotakin sentään löytyi meidänkin pihalta
14 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia! Ensi kesänä vielä enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei kyllä vielä ole juuri mitään. Ostin kaikki taimet ja nehän on pieniä. En ottanut Helsingistä mitään kotiloiden takia, täällä niitä ei ole vielä näkynyt. Puutarhalta, josta olen taimia ostanut sanoivat, ettei ne kaukana ole - "äääk"

   Poista
 2. Upeat kärhöt ja olisin kysynyt oliko tuulimylly oma tekemä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti ensikesänä ovat isommat. Tuulimylly on kyllä puusepän tekemä, itse vain maalattiin.

   Poista
 3. Oletko itse kasvattanut petuniat ja lobeliat? Ihanan reheviä. Minäkin sain yhden tupsun lobeliaa rehevöitymään ja ilahduin siitä suuresti. Ps. olen myös se "Mummukka maalta"-blogista vaikka nyt kommentoin Annelipunnelina, haittaak`se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä on ollut sen verran kiireinen, että kaikki taimien kasvatus on jäänyt muiden töiden jalkoihin. Ostin kaikki taimet. Ensi kesänä ehkä helpottaa ja taimiakin ehtii kasvatella.
   Eihän se haittaa millä nimellä kirjoittaa. Katselin blogiasi ja siellä oli mielenkiintoista asiaa. Minä olen ollut erittäin huono blogien seuraaja viimeaikoina, mutta kun nuo pihahommat alkaa vähenemään otan itseäbi niskasta kiinni ja katselen enemmän, mitä muut ovat kesällä touhunneet, voin vaikka kommentoidakin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko, ensi kesää vain odotan,jos vaikka sitten vähän tuuheampaa.

   Poista
 5. Beautiful flowers from your garden
  I wish you a nice garden time
  Greetings Elke

  VastaaPoista
 6. kesäkukat piristävät jo pieninä määrinäkin puutarhassa. oli varmaan haikeaa jättää kaikki ihanat kukat ja perennat siirtolapuutarhaan, mutta ilmeisesti järkevää niiden kotiloiden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona. En kuitenkaan kotiloiden takia pelkästään Siirtolapuutarhaa jättänyt. Siihen vaikutti tämä oivallus, että elää voi muuallakin kuin Helsingissä ja se on osoittautunut erinomaiseksi oivallukseksi. Kun työt ei enää olleet vastuksina olimme vapaita lähtemään ihan minne halusimme.

   Poista
 7. Hei! Pihasi näyttää niin selkeältä, kun minulla alkaa pursuamaan ruusut vähän sinne ja tänne. Nuo kärhöt ovat tosi kauniita! Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha on vielä aika tyhjä kun keväällä vasta on kaikki istutettu. Jotain saattaa tulla ensikesänä lisää kun näkee miten nuo kasvaa. Helppohoitoista kuitenkin tästä yritetään.
   Hyvää syksyä Sinulle myös!

   Poista