torstai 19. marraskuuta 2015

Seinäkukkanen

Nyt meni pakkohuovutukseksi. Minä sain erään huovutukseen kyllästyneen ylimääräiset villat, kaksi laatikkoa hyvää villaa. Nuuka ihminen kun olen en pystynyt kieltäytymään ja nyt mietin mitä kaikkea näistä nyt teen. Sitä miettiessä syntyi ensi hätään tämä seinälle ripustettava juttu. Kokoa tällä on 36x58cm. Pohja on vesihuovutusta ja kuvio neulalla. 


10 kommenttia:

 1. Voi, varmaan oli kiva saada yllättäin huovutusvillaa. Mitähän kaikkea niistä syntyykään!
  Kaunis taulu, kai näitä voi tauluiksi sanoa, kun seinälle on tarkoitettu laitettavaksi?

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi taitavasti tehty!

  VastaaPoista
 3. Oi onpa kaunis kesäinen unikko ☺☺

  VastaaPoista
 4. Voi että on kaunis :) Taidolla olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 5. Kylläpä onkin kaunis huovutustyö! Ja niin ovat nuo edellisetkin. Sinulla on tuo taito niin hyppysissä, että ei voi kuin ihastella :-)
  Meille satoi viimeyönä lähes 20 cm märkää lunta, kyllä oli liukasta autoilla, mutta hissukseen kun ajeli niin kotia selvisi onnellisesti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista. Olin mielestäni vastannut kaikkiin Teidän kommentteihin, mutta ei täällä niitä vain näy.
  Ihan kivaa oli välillä tehdä jotakin huovutustakin, nyt vain mietin, että mitähän noista villoista tekisin kun viikonlopun myyjäisissä ei huovutukset oikein olleet mitään hittitavaraa. Täytyy ottaa vain rennosti ja tehdä mikä huvittaa ja mieleen juolahtaa, eikä välittää tykkääkö kukaan muu. Tämä eläkemummon elämä on vähän sellaista, että pakko on jotakin tehdä ja uusia innovaatioita kehitellä, muuten käy kalpaten, hukka perii ja terveydenhoito rikastuu.

  VastaaPoista
 7. Tablettien suojat olisi varmaan menekkitavaraa. Kaupoissa on kamalan tylsiä ja kaikki ei osaa itse tehdä. Muutaman huopapalasta tehdyn olen nähnyt, mutta nekin aika vaatimattomia väreiltään.

  VastaaPoista