sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kevät keikkuen tulevi

Eilen oli niin lämmin ja kesäinen päivä, että taisin innostua liikaa. Laitoin jo daalianjuuret maahan. Nyt kun katson tuota vesisadetta ja 5 asteen lämpötilaa, hiipii pienoinen pelko, että mitähän ne daalianjuuret mahtaa tykätä. Hytiseeköhän ne siellä kylmästä vai tykkäävätkö vain sateesta. Olen melkein joka kevät laittanut daaliat ensin ruukkuihin ja sitten vasta kun ovat pinnnassa siirtänyt ne ulos kun on tarpeeksi lämmintä. Nyt olin niin rohkea ja istutin ulos, maa tuntui niin lämpimältä ja aurinko paistoi.  


Eilen aukesi myös ensimmäiset kevätesikot

9 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee kesä tulemaan, kun kukat aukeavat. Meillä aurinko nyt paistaa, mutta todella kylmä pohjoistuuli puhaltaa, että en tarkene ilman kevyttoppaa pihalla töllistellä :-)
  Kiva taas seurata kuinka sinun kesäparatiisisi alkaa kukoistamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kevättä Sinulle Selma. Kyllä meilläkin on toppatakkia tarvinnut puutarhahommissakin, mutta eilen oli niin kesäistä, että ohuella puserollakin kuumaa pukkasi. Tuulet on jo onnneksi kääntyneet etelän ja lännen puolelle.

   Poista
 2. Kyllä se mieli on malttamaton näin keväisin, tahtoisi laittaa vaikka mitä jo.. sitähän se elämä on.. kaiken kauniin kaipuuta :) Siirtolapuutarhamökit on minusta kovin ihania, odotan innolla tulevia postauksiasi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin, ei malttaisi millään odottaa ja sitten saattaa jonain kauniina päivänä tehdä vääriä istutuksia. Toivottavasti ei minulle nyt niin käynyt.
   Nämä puutarhat ovat aika pieniä noin 300-400m/2, mutta minulle aivan riittävä.

   Poista
 3. Onpas kaunis kukallinen kuva :) RONJA

  http://valokuvauksellinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hei! Laitoin sinulle muutamia haastekysymyksiä vastattavaksi, pakko ei tietenkään ole, mutta jos on aikaa ja haluat. Käypä lukemassa kysymykset sieltä ja laita haaste eteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos haasteesta, Minä olen vain nykyään vähän laiska vastaamaan haasteisiin, katson sen, mutta en lupaa mitään.

   Poista
 5. tuo vanha sanonta pitää todella paikkaansa taas tältä keväältäkin! tosi mukavaa päästä taas vierailuille kauniiseen puutarhaasi:))

  VastaaPoista