keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mökki maalattu

Mökki on nyt saanut uuden laudoituksen ja uuden maalin pintaansa. Nyt tämä vuonna 1934 rakennettu mökki palvelee taas ihan hyvin. Sisäremonttia teimme siihen noin 7 vuotta sitten ja silloin löytyi todisteet mökin iästä. 
Tämä siirtolapuutarha-alue on  perustettu silloin ja nykyään tällä on suojelu ja museo status ja siksi nämä vanhat mökit täytyy säilyttää, jos kunto vain antaa myöten. Jos joku joutuu rakentamaan uuden, se täytyy tehdä vanhan mallin mukaan ja saman kokoiseksi.

Kevätkukat ovat nyt värikkäimmillään.

12 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää :)

  Kiva että alue halutaan säilyttää alkuperäisen näköisenä.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on oikea satumökki! Ihana kuva, kukkien reunustama polku ja kohta niin kaunista, niin kaunista. Nytkin jo, mutta vielä vähän lämpöä, niin kaikki hehkuu.

  Täällä olen taas seikkailujen jälkeen. Nyt en lähtenyt lentämään omasta halustani, vaan suojelin yhtä pientä poistamalla kaikki yhteydet häneen. Nyt loin blogini niin, ettei sen kautta voi tavoittaa ketään muuta.

  Nautinnollisia hetkiä sinulle satumökissäsi :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat. Tunnelma on juuri niin kesäinen ja kutsuva, kuin olla vain voi. Kävin läpi myös edelliset postauksesi ja mökkiprojektinne lopputulos on hieno.

  VastaaPoista
 4. Kuva on kuin satukirjasta, niin sadunomainen, kaunis ja ihana! Kauniita kukkia!
  Ei voi muuta kuin ihailla ja huokailla.

  VastaaPoista
 5. Ai että, aina vaan yhtä kaunista! Sun puutarha on semmoinen sopivan kompaktin kokoinen, että sen saa hoidettuakin hyvästi. Mun piha alkaa olla jo niin laaja, että välillä meinaa aika loppua kesken...vaan jospa tässä kesän mittaan taas päästään ajantasalle. :)

  VastaaPoista
 6. Siellä se on, polun päässä. Mökki kuin sadusta.

  VastaaPoista
 7. mukavaa on astella kukkakujaa niin romanttisen näköiselle mökille, siinä haihtuu maalliset murheet. hienoa, kun nämä kauniit puutarhakaupungit halutaan säilyttää.

  VastaaPoista
 8. Onpas romanttinen mökki polkuineen ja kukkineen ;)

  VastaaPoista
 9. Todellakin sadunomainen tunnelma tuolla teidän mökillä! Ihanaa kukkaloistoa jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista. Nyt on ollut niin paljon kaikenlaista tekemistä, että en ole ehtinyt täällä juurikaan käydä.

  VastaaPoista