keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hyvää tammikuista huomenta !

Hinnat tuntuu nykyään aina kalliilta, mutta nyt minun täytyy esitellä  jotakin tosi edullista ja kaunista.
Ostin tämän kukan joulun jälkeen Prismasta, siinä näytti olevan vain yksi kukkavana, mutta sieltä on tulossa toinenkin. Nyt on kukassa se ensimmäinen vana ja sekin on näin kaunis. 
Ihmetykseni aihe onkin se, kun tämä maksoi vain 2 euroa.  

Oletko jo osallistunut arvontaani, jos et, voit tehdä sen nyt, täällä, jos haluat.

10 kommenttia:

 1. Taitavat joulukukat olla niin kausituotteita, että kaupat myyvät niitä melkein ilmaiseksi. Hienon kukan löysit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, kannattaisi viettää enemmän Uutta vuotta!

   Poista
 2. Nurinkuristahan tämä on, mutta joulukukat kannattaisi ostaa vasta joulun jälkeen. Niin halvaksi ne muuttuvat. Minäkin ostin nyt vasta valkoisen joulutähden ja muutaman hyasintin. Yhtä nautittavia ne ovat nytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä hyvin niitä voi ihailla joulun jälkeenkin. Kyllähän kauppojen kannattaa myydä kukat melkein ilmaiseksi, mieluimmin kun heittää roskiin.

   Poista
 3. Ne haluavat kaiken jouluun liittyvän pois, siksi nyt saa edullisesti. Ihana että vielä toinenkin vana on tulossa. Minulle kävi vähän samoin, siis tuon toisen vanan kanssa. Olin heittämässä pois sellaisen uudenlaisen matalan amarylliksen, minkä sain jouluna. Viime tipassa aloin katsoa lehdenalkujen väliin ja huomasin siellä yhden pullean lehden. Siitä tulee varmasti kukkavana.

  VastaaPoista
 4. Upea amaryllis. Onko lajike ehkä Souvereign? ainakin näyttää siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä lajikkeesta, minulle riittää, että se on kaunis.

   Poista
 5. Kaunis on! Meidänkin Prismassa olisi ollut vaikka mitä joulukukkia edullisesti, mutta sain kuin sainkin hillittyä itseni. Kovasti piti kyllä pinnistellä =) Amarylliksiä onkin entuudestaan kolme, mutta ainoastaan yhden valkoisen onnistuin kukittamaan uudelleen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä joulukukkia voi ihailla joulun jälkeenkin, varsinkin tällaisia. Minun mielestä tämä ei niin joulukukka olekaa. Minun pöydälleni se kelpaa vaikka juhannuksena :)

   Poista