sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Korujen paluumuutto

Tämä blogi on ollut enimmäkseen tauolla ja korutkin ovat olleet muualla evakossa. En ole oikein tiennyt miten jatkan tämän blogin kanssa, mutta nyt ajattelin jatkaa blogia korujen ym. harrastusten kanssa. 


Evakko aikana olen opetellut muutaman uuden tekniikan. Nämä korut ovat viimeisin innovaationi. Nämä on tehty japanilaisella punontatekniikalla, sen nimi on "Kumihimo" se on Japanin kieltä ja tarkoittaa tietääkseni yhdistämistä tai siis ehkä punontaa. Tätä voi tehdä pelkästään nauhasta tai paksusta langasta, tai sitten käyttää helmiä, pieniä tai vähän isompia. Näissä koruissa olen yhdistänyt erilaisia pieniä helmiä ja myös linkittänyt isoja helmiä ja ketjua.
  
 

8 kommenttia:

 1. Kauniita. Tuollaisia ei ihan tumpelo saakaan aikaan.
  Olenkin aina välillä tekemääsi korua kaulaani laittaessa miettinyt, vieläkö teet koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Monta kertaa olen melkein lopettanut, mutta ei se ole onnistunut, olen hurahtanut näihin ihan täysin. Koruja on tosi mukava tehdä ja nyt olen löytänyt nämä uudenlaiset ja ehkä myös vaativammat korut. Nyt näyttää tuolla maailmalla olevan pienistä helmistä tehdyt korut muotia, ja näitä olen opetellut.

   Poista
 2. Tosi ihania ja niin kauniisti tasapainossa kaikki osaset.Pitäisi ihan itsekin kokeilla kumihimoa,jotenkin olen jämähtänyt samoihin vanhoihin tekniikoihin.Kutistemuovia kokeilin muistaakseni syksyllä ja oli kivaa oppia uutta.Eilen katselin rakukeraamisia helmiä,voi että ne on kauniita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A! Minä ihastuin kumihimoon todella, se antaa monia mahdollisuuksia, kannattaa opetella.

   Poista