tiistai 20. lokakuuta 2015

Satumökki

Keväällä esittelin tätä mökkiä, mutta silloin se oli vielä polttamatta. Nyt sain lopultakin tämän valmiiksi kaikkine värityksineen, lasituksineen ja polttoineen. Olen itse ihan tyytyväinen tähän, on tosi ihanaa huomata, että vielä pystyy oppimaan uutta.
  
20 kommenttia:

 1. Aivan Ihana mökki. Itse pidän taukoa savitöistä syksyn. Hienot lasitteet ja koristeet.

  VastaaPoista
 2. Todellinen satumökki ja niin ihana. Kuka tai ketkä mökissä asuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko! Nyt siellä ei taida vielä asua ketään, mutta uskon, että siitä joku löytää asunnon, varsinkin jos sen vie ulos kesällä;)

   Poista
 3. Ihana satumökki! Tykkään kyllä kovasti. Minua viehättää sellaiset kyläkoristeet. Ne ovst kalliita. Mutta tälläisistä pikku mökeistä voisi rakentaa oman pienen kylän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pelkuu! Minusta on paljon mukavampi tehdä jotain hauskaa kuten tällaisia satumökkejä, kuin erilaisia astioita.

   Poista
 4. Vau, ihana! Onko se sellainen, että sinne vois laittaa vaikka tuikun palamaan? Se loistais varmaan kivasti noista ikkunoista ja ovista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siinä on tarkoitus tuikkuja poltella ja olen polttanutkin, on sen verran iso, että voi laittaa myös ulos.

   Poista
 5. Tää on kyllä kaunis ja satumainen työ.

  VastaaPoista
 6. On ihana tuo mökki! Tuommoinen olisi mukava löytää jostain metsäpolun varrelta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voihan sellaisen vaikka löytääkin, mielestäni menninkäiset ja muut mersänhaltijat asustaa tuon tapaisissa mökeissä.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan ihanaa tämä saven käsittely, olen ihan fiiliksissä. Harmi vain kun ei ihan kotioloissa voi näitä tehdä, tai tietenkin voi, kun vie muualle poltettavaksi.

   Poista
 8. todella kaunis!
  kyl se niin taitaa olla, et ihminen oppii ja taitaa sen mihin on paloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, oppiminen on halusta ja palosta kiinni jos fysiikka vain antaa myöten.

   Poista