maanantai 14. syyskuuta 2015

Muutoksen tuulia

Syksyn myötä tuli uusia ajatuksia ja kuvioita. Siihen kuvioon liittyy luopuminen mökistä. 17- vuotta olemme huolella ja rakkaudella vaalineet ja hoitaneet puutarhaa ja mökkiä, mutta nyt päätimme luopua siitä. Mökki on myynnissä, kiinnostusta on ollut, mutta mitään varmaa ei vielä ole tapahtunut. 
Hiukan on haikeaa ajatella elämää ilman mökkiä, mutta uudet suunnitelmat vie kuitenkin voiton. 
Tässä on nyt viimeisimpiä kuvia mökiltä, mutta katsotaan miten asiat sujuu.
    




8 kommenttia:

 1. Voi että, uskon kyllä että vaikeaa on luopua noin kauniista mökkimiljööstä. Mutta sanontahan kuuluu että vanhasta luopuminen synnyttää uutta, tai jotenkin niin. Nautinnollista ja ihanaa syksyä teille ihanassa puutarhassanne nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, aina täytyy jotakin uutta tulla tilalle, vaikka nyt kävi toisin päin.

   Poista
 2. On varmasti vaikea luopua kauniista mökistä ja rakkaudella vaalitusta upeasta puutarhasta.
  Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy joku joka jatkaa samaan malliin, tai sitten hän voi muuttaa kaiken. Ehkä keväällä kerron millaisia lääkkeitä on tullut ensi kesän vieroitusoireisiin.

   Poista
 3. En ihan heti luopuisi tuosta kauneudesta, mutta elämässä täytyy joskus tehdä valintoja. Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se haikealta tuntuu, mutta aikanas aikaa kutakin.

   Poista
 4. No johan nyt! Olisi kiva kuulla, mikä sai teidät luopumaan mökistä, ts. mitä tilalle? Onnea myyntiin, uskon että siihen löytyy uusi mökkiläinen, joka vaalii kaunista puutarhaanne lisäten siihen ehkä jotain omia "mausteita".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija! Meillä on suunnitelmia ensi kevääksi tai kesäksi ihan miten asiat sujuvat. Mökkiläisenhän täytyy olla Helsinkiläinen, mutta meidän eläkeläisten ei välttämättä, muitakin paikkoja on asua ja muualla on ehkä paremmin tilaa myös pienelle puutarhalle.

   Poista