keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Afrikankukkahuivi

Sain lopultakin valmiiksi tämän ikuisuus projektin. Olen virkannut tätä milloin on huvittanut. Minulla on yleensä meneillään useita käsitöitä ja teen niitä silloin tällöin. 
Tämä on virkattu villalangasta ja se on lämmin. Olen välillä aika viluinen ja tähän on kiva kietoutua.
  


11 kommenttia:

 1. Ihana ja varmasti lämmin! Juuri eilen illalla surffailin Pinterestissä ja etsiskelin jotain mallia käsitöihin. Isoäidin neliöt hieman houkuttelisi, mutta mitä niistä tekisi? Vaihtoehtoja näytti olevan todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuli tosi lämmin, katsoin eilen elokuvaa tuo hartioilla. Isoäidinneliöt käy moniin töihin, peittoihin, huiviin ym.

   Poista
 2. Tulipa nätti, kiva kun sitä on tehty ikuisuus. Mullakin nita ikuisuusprojekteja tuolla lojuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä kyllästyn helposti tekemään monta samanlaista ja tässhän näitä samanlaisia oli, mutta oli kuin uusi työ kun piti taukoja välillä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti osaat, se mikä kiinnostaa tarpeeksi sen osaa tai haluaa oppia. Ensi talveksi vain virkkaus puhdetyöksi, kesällä et varmastikaan ehdi.

   Poista
 4. Oi, kaunis<3 Kiva tunne varmaan, kun tuli valmiiksi... Ihan tulee ikävä käsitöitä, lankaa en ole virkannut/neulonut pitkään aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minullakin on virkkaukset ja neulomiset olleet täysin unholassa jopa kymmeniä vuosia, mutta muutama vuosi sitten aloin ostelemaan lankoja ja virkkaamaan ihan vain jotain tehdäkseni ja telkkaria katsoessa.

   Poista
 5. Kaunis huivi :) Afrikankukkia on kiva tehdä, mutta palojen yhdistely ja päättely käyvät työstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo yhdistely meinasi tuottaa ongelmaa ja olikin jo muuttamassa lappuset patalapuiksi, mutta sitten joku blogilainen kertoi liittävänsä ne yhteen virkatessa ja se olikin hyvä idea. Virkkasin tuon harvan kohdan, jossa otin kiinni samalla edelliseen, helpotti paljon.

   Poista