maanantai 2. joulukuuta 2013

Avainkoruja

Nämä korut ovat sellaisia joita voi käyttää missä vaan, eli näihin voi ripustaa avaimia, kulkukortin tai jotakin muuta tärkeää. Näissä avaimet pysyvät tallessa ja ovat aina mukana. 
Minulla on avaimet usein kaulassa kotonakin aina silloin kun joudun kulkemaan usein ulos. Minulle on käynyt useammin kuin kerra, että avaimet on jääneet sisälle, tai olen ottanut väärät avaimet, kun ne ovat kaulassa ne ovat aina mukana.


Ainoa huono puoli näissä koruissa on niiden kestävyys. Minä pelkään, että nämä ovat liian kestäviä. Kyllähän ihmisten kaulassa riippuu kaikenlaista, kuten solmioita ja koruja. En halua kenenkään jäävän kiinni korustani ja se ei katkea. Olenkin ajatellut, että teen jokaiselle, joka haluaa korun, joka varmasti katkeaa hätätilanteessa. Lukkoahan tuo pitkä koru ei välttämättä tarvitse, mutta sellaisen voisi laittaa, joka kestää tavallisen käytön, mutta katkeaa tarttuessaan, sellaisen teen mielelläni, kun joku pyytää. Jos teen kiinnitykset liian löyhäksi se katsotaan tekoviaksi, vaikka se olisi joissakin tapauksissa erittäin hyvä.