torstai 13. kesäkuuta 2013

Terveisiä mökiltä

Minulla ei ole nyt mökillä nettiyhteyttä ja laitan kotona käydessäni tänne vain muutamia kuvia. Muuten netin käyttöni rajoittuu ihan välttämättömään, joten anteeksi kovasti, jos en toistaiseksi kiertele ja kommentoi. 
Kiitos Teille kaikille kommenteistanne. 
Meillä on ollut todella lämmintä ja kaunista, kaikki on kasvanut hurjaa vauhtia ja perkaamista on riittänyt. Meillä on ollut muitakin kunnostus töitä kuin mökin maalaus, joten kiirettä on pitänyt. 
Sadetta on odoteltu ja kastellakin on täytynyt. Eilen viimeinkin sitten saatiin vettä taivaaltakin ja huomiseksi on luvassa oikein kunnon sadetta. 

Nyt tulimme käymään kotona vähän huoltohommiin ja lauantaina on meidän taloyhtiön 40-vuotisjuhlat pihalla ja siihen olen lupautunut tekemään jotakin. Mieheni on parhaillaan palaverissa jossa suunnitellaan työjärjestystä.

Enkeli vain nukkuu.

Unikko alkaa kukkimaan. 

Päivänliljat ovat parhaimmillaan.

 Tämä pioni lopettelee jo kukkimista.
3 kommenttia:

 1. Ihania kesäpäiviä Sinulle myös, välillä on vain ihan hyvä vähän ollakkin irti näppäimistä:)) puutarhassasi upea kukinta sen kuin jatkuu!

  VastaaPoista
 2. Pihasi on kuin satukirjan LUMOAVA PUUTARHA.

  VastaaPoista
 3. Pionisi jo lopettelee??? Meillä ei ole vielä nuput edes auenneet.
  Jos kaikkia postauksia kävisi aina kommentoimassa, ei todellakaan muuta ehtisi tehdä, joten älä laisinkaan tunne huonoa omaatuntoa.

  VastaaPoista