tiistai 18. joulukuuta 2012

Uusia koruja

Nyt pitäisi pistää jo korutarvikkeet joulutauolle, mutta, mutta kun...
näitä on nyt vain niin mukava tehdä, että jääköhän meillä joulu laittamatta kun minä vain näpertelen korujen kimpussa :)    Ei nyt sentään.  
 Tuosta yllä olevasta korusta tykkään, siitä tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin. Tein tuon ketjut ihan tosi pienistä siemenhelmistä, on hyvää terapiaa silmille ja sormille. Isot helmet on huopaa ja muut lasia. Tässä korussa täytyy olla vähän painoa, että laskeutuu ja nuo muutamat lasihelmet on sitä varten. Huopahelmet antaa näyttävyyttä, mutta ovat kevyet. Epäsymmetrisyydessä on mielestäni tämän korun juju. 
Muutaman avainkorun tein myös, josta kaksi on jo uudella omistajallaan.  Tuossa värikkäässä punavihreässä, isot helmet on huopahelmiä.

12 kommenttia:

 1. Kyllä ovat ihania kaikki, etenkin tuo värikäs miellyttää silmääni kovasti.

  Meillä ei enää tarvitse juuri laittaa joulua, kun lapset ovat niin isoja etteivät perusta koristeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo värikäs oli tilattu ja osui nappiin, siitä tykättiin ja minustakin se on kiva ja pirteä. Teen varmaan toisenkin samantapaisen, en samallaista.
   Ei meilläkään suuria jouluhommia ole, kaksistaan kun miehen kanssa ollaan, eikä ole pieniä lapsia. Pojalle ja miniälle mennään aatoksi ja yöksi. Jouluruokia vain laitetaan ja leipoa pitää vieraanvaraksikin. Kuusi hankitaan ja joku kukka, siinäpä ne.

   Poista
 2. Olet todella tuottelias ja korusi ovat kauniita.

  VastaaPoista
 3. Kaunista työtä olet tehnyt jälleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellessani kaunista koruasi, en voi lakata ihmettelemästä kuinka taitava ja kaunis silmäinen todella olet! Nämä vaativat tosiaan tarkkasilmäisyyttä ja keskittymiskykyä, rauhallisuutta ja luovaa näkemystä ja ennenkaikkea intoa sommitteluun ja aina löytyy jokin juju koruihisi, kuin myös tässäkin.
   Onnittelut Sinulle Seija! Kiitos kun jaat meille toisille kauneutta nähtäväksemme ja ehkäpä jokunen saattaa innostua myös kokeilemaan ja saaden iloa sisimpäänsä onnistuessaan. Kiitos!

   Poista
  2. Kiitos Sirkka! Jopa olet löytänyt kauniita sanoja. Toivottavasti koruistani on iloa ja innostusta muillekin. Kyllähän kauneus arvot ovat tämän päivän asia. Tänään 21.12 joka on Mayojen yli 5000 vuotisen ajanjakson päättymispäivä, on hyvä miettiä minkä arvon annamme taiteelle ja esteetisyysdelle. Ihailen Sinun kuvia ja miehesi maalauksia ne ovat kauniita ja esteettisiä joka on tulevaisuutta, myös Maya tietämyksen ja uskomuksen mukaan. Eli kaikille jotka arvostavat kauneutta, taiteellisuutta, esteettisyyttä ja harmoniaa tuleva aika on hyvä, jos uskomme Mayoja.

   Poista
 4. Kyllä sinulla on taitoa noiden korujen tekoon. Todella nättejä taa kaikki !

  VastaaPoista