torstai 23. elokuuta 2012

Kesäretkellä


Lilli Saara Elviira, Helmi Ilona ja kesälomalla oleva joulutonttu Topias kesäretkellä. 
Minusta tämä kuva on sen verran hauska, että julkaisen sen uudelleen. Julkaisin tämän aikaisemmassa blogissani (Anna-Reetan unelmat), josta osa kuvista on hävinnyt, mutta tämä on ehkä jäljellä. 
Lilli Saara Elviiran tein huovutushaasteeseen pääsiäisen alla muutama vuosi sitten. Tarina tälle oli virpominen ja Lilli osoittautui Pieta Elviiran lapsenlapsenlapseksi hyvin monessa polvessa. Pieta Elviira toimi noitana Kyöpelinvuorella, kunnes kyllästyi olemaan noita ja etsi Suomen salomailta poikamiehen, joka tarvitsi naisen kättä huolehtimaan itsestään ja mökistä, jossa hän asui vanhenpiensa kuoltua. Lilli Saara Elviira sai verenperintönä mieltymyksen lähteä virpomaan aina pääsiäisen alla.
Helmi Ilonalla ei ole mitään sukutaustaa tiedossa, hän vain syntyi helmikuussa muutama vuosi sitten. Hän on hyvin iloinen tyttö ja hänen tehtävänsä on saada ihmiset iloiseksi. 
Joulutonttu Topias lepäilee kaiket kesät ennen syksyn ja joulun kiireitä. 
Lilli ja Helmi ovat minun lempilapsiani ja en ole antanut niitä adoptoitavaksi, vaikka monet muut olenkin antanut. Topias sai myös uuden kodin elomarkkinoilla ja on toivottavasti onnellinen siellä.
Nämä huovutetut hahmot vaativat vähän leikkimieltä, näitä ei totisella naamalla tehdä, varsinkaan siinä vaiheessa, kun ilme alkaa hahmottumaan.  

11 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniita <3 Tuollaisen Topiaksen minäkin ottaisin mielelläni meille asumaan.

    VastaaPoista
  2. Sanoinkuvaammattoman valloittavia ovat.. ja aivan ihania. Olet todella taitava:-)
    Ps. Juu, ne kirjain hirviöt ovat kamalia, usein saa arvailla!

    VastaaPoista
  3. Nuo on kyllä todella ihania :))

    VastaaPoista
  4. Herranen aika, eihän tuommoisia voi kukaan osata tehdä, aivan mielettömän hieno joukkio! Olen ihan äimistynyt. Heillä on niin ilmeikkäät kasvotkin.

    En osaa muuta sanoa kuin että olet uskomattoman taitava. Upeita hahmoja, ja kiintoisat elämäntarinat heillä.

    Wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tehnyt erilaisia huovutettuja hahmoja noin kuuden vuoden ajan, aluksi tiheämpään ja viime aikoina harvakseen ja innostukseni niihin saín ihan yllättävästi. Jatkossa ajattelin tehdä muutamia ennen joulua. Ehkä tonttuja tai sen tapaisia.

      Poista
  5. Aivan mahdottoman hienoja! Kyllä olet taitava! Mukavaa, että kätesi taas toimii ja pääset tekemään kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !
      Käsi tulee paremmaksi päivä päivältä ja olen tehnyt sillä ihan normaalisti, mutta 6 viikkoa kipsissä, vie aikaa.

      Poista